Featured Posts

marți, 23 noiembrie 2010

5 semne ale dependentei de facebook

1. Schimbarea pozei de profil cat mai des posibil– pentru a mentine interesul celor din jur si a avea un aspect "fresh".
2. Facebook pe mobil – Pentru a stii tot timpul ce se intampla, pentru schimbarea "status"-ului si a tine un ochi pe "status"-urile prietenilor.
3. Schimbarea status-ului cat mai des posibil - de la "ma duc la piata" la "ma bag la dush" la "ma uit la film" pana le ce se joaca, ce mananca, in principiu mai tot ce fac.
4. In loc sa sune sa vada ce mai fac prieteni, se uita pe pagina de facebook – Nu mai e la moda sa suni si sa intrebi care mai e viata, mai usor si mai la indemana e sa intrii pe facebook si vezi acolo ce e de vazut.
5. Mania de a impartii (share) - Nu e vorba de a da un share la chestii haioase de pe net, este vorba de a pune pe facebook totul si orice ce tine de viata personala, mai bine zis transformarea Facebook-ului intr-un fel de jurnal personal.



sursa 
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

3 Comentarii: on "5 semne ale dependentei de facebook"

usi de garaj spunea...

Ai dreptate, care mai de care. Dar mie imi place Facebook :))

Laurentiu spunea...

Pai, facebook`ul are si partile lui pozitive, cel putin din punct de vedere al socializarii, cum toata lumea e cu munca, nimeni nu are timp de nimic, macar asa mai vorbesti/pastrezi legatura cu cate un fost coleg sau alte cunostinte...

Hiksos spunea...

ai cu jocurile is cei enervanti

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...