Featured Posts

luni, 15 noiembrie 2010

RockMelt sau browserul Facebook ...

In caz ca nu ati auzit inca de el, este un derivat in proiectul Chromium (adica are la baza google chrome ), dar are integrat in el servicii de la facebook ( status update, news feed,  profile , si clientul de chat) si e destul de tare ideea, poti sa stau sa palavragesti pe chat`ul de la facebook fara sa ai pagina deschisa, lucru care este foarte util daca esti la servici sau la scoala :P, de asemenea mai are integrat si twitter-ul, dar nu la fel ca si facebook, poti doar sa vezi ultimele tweeturi ale persoanelor care le urmaresti ( suficient din punctul meu de vedere...).

In rest este google chrome, nimic in minus(suporta extensii!). Din punctul meu de vedere este o implementare mult mai reusita a conceptului de browser "social" fata de flock, care are cam la fel de multe bug-uri, dar consuma mult mai multe resurse ...

Un filmuleț de prezentare pentru RockMelt:


In concluzie pot spune ca sunt multumit de modul de functionare si de facilitatile sale si o sa continui sa il folosesc. Momentan acesta se poate downloada doar pe baza de invitatie, care poti sa obtii aici .
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 Comentarii: on "RockMelt sau browserul Facebook ..."

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...