Featured Posts

vineri, 12 noiembrie 2010

Cauciucurile de iarna și ciocolata "ROM" americana

Cum care e legatura ? Pai in primu rand amandoua, cel putin din punctul meu de vedere au fost 2 exercitii de marketing absolut geniale si amandoua au avut loc in Romanica. Bun, treaba cu steagu americii pe ciocolata noastra autohtona , pur romaneasca a "șocat" chiar mai tare decat reclamele care au aparut imediat dupe re-branding , au atras mai multi cumparatori, au crescut numarul de batoane vandute, s-au intors la steagul romaniei si toata lumea a fost fericita.

            

Bun, acum despre cauciucurile de iarna, după ce au fost anunțate niște amenzi ridicol de mari în caz ca nu ai asemenea cauciucri in dotare toti compatriotii nostri s-au inghesuit sa isi achizitioneze produsul care, imediat dupa zvonurile privind legea au crescut un pic mai mult decat simtitor. Dupa ce majoritatea au facut frumusica achizitie, importatorii si comerciantii au epuizat stocurile apare stimata Anca Boagiu si spune ca legea va intra in vigoare de la anul (1 noiembrie). Ce inseamna asta ? Pai, comerciantii au facut ceva banuti in plus, depasind  cu mult vanzarile care le planuisera pentru o perioada de criza, cateva personaje care au pus umarul la aceasta lege au primit ceva comisioane, si toata lumea este fericita... mai putin poporul care oricum, nu prea are nimic de spus la treaba asta ... 

Soferii nu vor fi obligati sa echipeze masinile cu anvelope de iarna in acest sezon, insa vor plati amenzi daca vor provoca pagube din cauza nedotarii corespunzatoare a vehiculului.
Cauciucurile de iarna nu sunt obligatorii in acest sezon
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat ieri ca obligativitatea echiparii masinilor va intra in vigoare de la 1 noiembrie 2011.
"Soferii nu sunt obligati sa aibe anvelope de iarna, dar daca vor provoca un accident, vor derapa sau vor bloca drumul vor plati amenzi, precum si cheltuielile de degajare a drumului. Amenzile sunt intre 4 milioane si 20 de milioane de lei vechi. Totodata, in cazul deteriorarii masinii intr-un accident, proprietarii nu vor mai fi despagubiti de companiile de asigurare daca nu au masinile echipate corespunzator", a spus Boagiu.
Boagiu s-a intalnit ieri cu reprezentantii patronatelor si sindicatelor din transporturi, in urma discutiilor convenindu-se ca proiectul privind echiparea masinilor cu anvelope de iarna sa fie modificat.
Boagiu a mai spus ca va fi infiintat un corp unic de control in trafic, care va reuni inspectori din ARR, registrului Auto Roman si CNADNR. (sursa apropo.ro
In caz ca ai cumpărat si tu cauciucuri de iarna, forțat de aceasta noua lege, nu trebuie sa fii supărat sau indignat, gândește-te ca ai pus și tu umărul la depășirea crizei economice prin mica ta investiție...
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 Comentarii: on "Cauciucurile de iarna și ciocolata "ROM" americana"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...