Featured Posts

luni, 22 noiembrie 2010

Istoria a ce numim social media ... [ infographic ]

Trebuie sa recunoastem ca "social media" a intrat in vietile noastre, mai pe fata, mai pe sub usa, si odata intrata nu are de gand sa plece prea curand. De ce spun asta ? Pentru asta se intampla de cativa ani incoace, de la zi la zi apar noi servicii sociale(web) care ofera noi minunatii, chestii de care nu aveam nevoie pana acum, nu avem nevoie acum si nici nu o sa avem nevoie vreodata, dar par intersante, si usor le integram in viata si micile noastre obiceiuri legate de net. Sunt site-uri de retele sociale (social media , cum se numesc mai nou si mai frumos), pentru absolut orice, de la impartit poze si filme, la documente, sunt servicii pentru angajati / profesionisti, pentru designeri, cititori, maniaci de filme, oameni care au hobby-uri diverse (site-uri DIY sau de gastronomie), si o multime de alte site-uri de care inca nu am auzit, dar ele exista si la fel ca si facebook si twitter, o sa apara si unele din ele o sa ne intre pe sub piele pe cand altele o sa ne starneasca atipatie(? sa zicem ca merge, asa contextual).

Deci, in ziua de azi exista cate un serviciu pentru fiecare nevoie, gust, curiozitate sau cum vrem sa ii mai spunem, practic traim zilele retelelor sociale.

In infographicul urmator este realizata o scurta istorie a retelelor sociale si tipurilor de comunicatie (de orice fel) de la telegraphi pana in zilele noastre.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 Comentarii: on "Istoria a ce numim social media ... [ infographic ]"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...